در مرحله ۱/۴نهایی تنیس آزاد استرالیا، استفانوس سیتسیپاس با یک بازگشت استثنایی رافائل نادال را شکست داد و حریف دنیل مدودف در مرحله نیمهنهایی شد.
تنیسفا – مرد شماره ۲ تنیس جهان درحالیکه در دو ست اول به راحتی با نتایج ۶ بر ۳ و ۶ بر ۲ به پیروزی رسید، در سه ست بعدی با نتایج ۷-۶، ۶-۴ و ۷-۵ مغلوب حریف جوانش شد و از رقابتها کنار رفت.
مرد شماره ۲ تنیس جهان درحالیکه در دو ست اول به راحتی با نتایج ۶ بر ۳ و ۶ بر ۲ به پیروزی رسید، در سه ست بعدی با نتایج ۷-۶، ۶-۴ و ۷-۵ مغلوب حریف جوانش شد و از رقابتها کنار رفت.
سیتسیپاس که دو سال پیش در نیمهنهایی همین رقابتها مغلوب نادال شده بود، روز جمعه برای صعود به فینال باید به مصاف دنیل مدودف روس برود.
نفر ششم جدول ردهبندی، سومین بازیکنی است که موفق میشود بعد از واگذاری دو ست نخست، رافائل نادال را شکست دهد. پیش از او، فدرر در مسابقات مسترز مایمی ۲۰۰۵ و فابیو فونینی در آزاد آمریکا ۲۰۱۵ موفق به انجام این کار شده بودند.